Mikä on orgaaninen elämäntapa?

Hyvät kysymys eikö totta? Nopea vastaus olisi todennäköisesti “luonnonmukainen elämä ja orgaaninen elämäntapa todennäköisesti merkitsevät sitä, että olet henkilö, joka syö luomutuotteita“. Vaikka tämä vastaus on kiistaton totuus, tämä nimitys käsittää enemmän kuin pelkkä orgaanisen ravinnon syöminen. Pysy kanssani ja kävele läpi täydellisen oppaan siitä, mitä luonnonmukainen elämä on ja miten voit elää sellaista.

Muuta ajattelutapaasi ja ajattele vihreää

Orgaaninen elämäntyyli alkaa ajattelutavasta,  ja se alkaa itsestäsi, tietäen, että tottumuksesi ja teot vaikuttavat ympäristön tilaan ja tasapainoon. Luonnollinen elinkaari. Kun olet matkalla auttamaan “suurempaa hyvää”, alat tuntea paremmin sekä fyysisesti että hengellisesti, tietäen, että teet oman tehtävänne maan säilyttämisessä paitsi sukupolvellesi, myös tuleville sukupolville. Sitoutuminen tähän muutokseen voi osoittautua vaikeaksi ja vaatii kärsivällisyyttä. Tämä johtuu siitä, että monet ihmiset eivät näe suurempaa kuvaa kuin sinä, he eivät ajattele vihreää, he eivät ole tietoisia. Jokapäiväisten henkilökohtaisuuksien näkeminen saattaa sinut tuntemaan lannistuneeksi, mutta muista, että olet nyt parempi versio itsestäsi, älä luovuta! Voit edistää puhtaampaa ympäristöä heittämällä pois pienemmät roskat (aivan kuten heität talosi roskat säiliöihin), erityisesti sellaisissa, jotka on tarkoitettu kierrätettäväksi. Voit myös ajaa ympäristöystävällistä ajoneuvoa, joka ei tuota suuria määriä hiilidioksidia, pyöräillä vähintään lyhyemmillä etäisyyksillä kaasun päästötöntä liikennettä varten, asenna taloosi aurinkopaneelit tuottamaan vihreää sähköä, joka lopulta auttaa säästämään rahaa kotitalouslaskuissa, sähköstä ja muista vastaavista asioista.

Orgaaninen syöminen

Luonnollisesti yksi tämän aiheen tärkeimmistä kohdista. Jos tiedät kaiken siitä, niin olet puolivälissä vastaus kysymykseen “mikä on luonnonmukainen elämä?” Sinä edistät luomua ostamalla luomutuotteita tai kasvattamalla luomutuotteita itse, sen sijaan että maksat massatuotannosta, jonka tiedät häiritsevän terveyttäsi lukemattomilla tavoilla. Luonnonmukainen viljely on pohjimmiltaan vanhin ja luonnollisin tapa kasvattaa ruokaa. Nykyään luonnonmukaista maataloutta koskevat tiukat määräykset, jotka eivät salli maaperän, kasvien ja eläinten kemiallista käsittelyä. Tällaisia ​​kemikaaleja ovat yleensä: torjunta-aineet, keinotekoiset lannoitteet (kuten superfosfaatit), glyfosaatti, kasvuhormonit (eläimille), antibiootit (käytetään sekä kasveihin että eläimiin) ja paljon muuta. Tänään, iloisesti, on yhä enemmän ihmisiä ja perheyrityksiä, jotka kasvattavat ruokaa paikallisesti luomutapojen kautta. Kestävä, orgaaninen puutarhanhoito ajaa eteenpäin, ja se on hyvä uutinen kaikille, jotka arvostavat ravitsemuksen laatua ja puhtautta. Luonnollisesti luonnonmukaisen elintarviketuotannon on vastattava samoihin kriteereihin, eikä keinotekoisia väriaineita, makuja tai säilöntäaineita sallita. Luonnonmukaisia ​​elintarvikkeita koskevat standardit kieltävät myös geneettisesti muunnellut elintarvikkeet. Luonnonmukaiset elintarvikkeet ovat yleensä ravitsevampia. Organic.orgin raportoimissa tutkimustiedoissa todetaan, että orgaaniset vihannekset ja hedelmät sisältävät enemmän C-vitamiinia, magnesiumia, rautaa, fosforia ja enemmän polyfenoleja, joilla on antioksidanttisia ominaisuuksia. Lisäksi orgaaninen ravitsemus tuottaa 600% enemmän salisyylihappoa, joka on terveyttä hyödyttäviä ominaisuuksia.

Orgaanisilla kasveilla ei ole jälkiä torjunta-aineista tai muista keinotekoisista aineista tai kemikaaleista. Ei ole kieltäminen, että torjunta-aineet ovat myrkyllisiä. On tutkimuksia, jotka osoittavat niiden syöpää aiheuttavia vaikutuksia sekä vahinkoa, jota ne aiheuttavat hermostolle pitkällä aikavälillä toimimalla neurotoksiinina. Luonnonmukaiset viljelykäytännöt varmistavat, että ruoka ei sisällä GMO:ita. Geneettisesti muunnetut organismit aiheuttavat mutaatioita elintarvikkeille, koska ne kulkevat eri lajien geenien läpi. Luonnonmukaisilla elintarvikkeilla on parempi rakenne ja maku. Tämä johtuu siitä, että ne ovat mahdollisimman luonnollisia, toisin kuin muuntogeeniset organismit ja hedelmät, jotka näyttävät muovilta ja tarjoavat huonompia makuelämyksiä.Luonnonmukaiset maatalouskäytännöt, kuten vihreät teknologiat, ovat oikea valinta ympäristön säilyttämiseksi. Kieltämällä haitalliset kemikaalit, kuten torjunta-aineet, keinotekoiset lannoitteet, antibiootit, olisi paljon vähemmän maaperää, vettä ja ilman saastumista. Se takaa turvallisemman tulevaisuuden maallemme ja tuleville sukupolvillemme.Mitä tästä artikkelin vastauksesta voimme oppia, orgaaninen elämäntapa ja luonnonmukainen syöminen tuovat monia hyötyjä terveydelle ja ympäristölle.

Orgaaninen syöminen

Jaa tämä:

Facebook Twitter Google Plus Pinterest

Uusimmat Uutiset

Mikä on minimalismi?

PINGVIINIEN VALTAKUNTA