Mikä on minimalismi?

Joten mitä tämä minimalismi on? Se on melko yksinkertaista: jotta olisit minimalistinen, sinun täytyy elää alle 100:lla asialla, et voi omistaa autoa, kotia tai televisiota, et voi tehdä uraa, sinun täytyy elää eksoottisissa vaikeasti ääntävissä paikoissa ympäri maailmaa, sinun on aloitettava blogi, et voi saada lapsia, ja sinun on oltava nuori valkoinen mies etuoikeutetusta taustasta – Tämä oli vitsi. Näin rajuja elämänmuutoksia ei sinun tarvitse kuitenkaan tehdä.

Ihmiset, jotka hylkäävät minimalismin jonkinlaisena villinä, mainitsevat yleensä jonkin edellä mainituista “rajoituksista”? Miksi he voisivat “koskaan olla minimalistisia”. Minimalismi ei ole mikään edellä mainituista asioista, mutta se voi auttaa sinua saavuttamaan ne. Jos haluat elää vähemmän riiippuvaisena aineellisista omaisuuksista, minimalismi voi auttaa. Minimalismi on työkalu, joka auttaa sinua löytämään vapauden. Vapaus pelosta. Vapaus huolista. Vapaus syyllisyydestä. Vapaus masennuksesta. Vapaus kuluttajakulttuurista. Todellinen vapausta. Se ei tarkoita, että omaisuutta omistavien omaisuuksien omistuksessa on mitään vikaa. Nykypäivän ongelma näyttää olevan merkitys, jonka annamme meille: me yleensä annamme liian paljon merkitystä asioillemme, usein luopumalla terveydestämme, suhteistamme, intohimoistamme, henkilökohtaisesta kasvustamme ja haluamme osallistua itsemme ulkopuolelle. Haluatko omistaa auton tai talon? Haluatko kasvattaa perhettä ja saada uraa? Jos nämä asiat ovat sinulle tärkeitä, niin se on hienoa. Minimalismi antaa sinulle mahdollisuuden tehdä nämä päätökset tietoisesti, tarkoituksellisemmin. Mutta miten nämä ihmiset voivat olla niin erilaisia ​​ja silti vielä minimalistisia? Se tuo meidät takaisin alkuperäiseen kysymykseemme: Mikä on minimalismi? Jos meidän olisi pitänyt tiivistää yhteen lauseeseen, sanoisimme, minimalismi on työkalu, jonka avulla pääset eroon elämän liiallisesta murehtimisesta keskittymällä siihen, mikä on tärkeää – voit löytää onnea, täyttymistä ja vapautta. On tärkeää ymmärtää, että fyysisen omaisuuden vähentäminen johtuu usein minimalismin lopputuloksesta, ei minimalismista itsessään. Pelkästään luovuttamalla joukko asioita ei tee kenestäkään minimalistia, kuten ei Buddhan patsas tee sinua buddhalaiseksi. Aina on muitakin vaihtoehtoja. Minimalismi tarkoittaa oikeastaan ​​ensisijaisten tavoitteiden uudelleenarviointia, jotta voit jättää pois ylimääräistä tavaraa – omaisuutta ja ideoita sekä suhteita ja toimintoja, jotka eivät tuo arvoa elämälleen.Jos pystyt sanomaan ehdottoman varmasti: ”Tämä on minulle tärkeää. Kun he todella alkavat ajatella sitä, useimmat ihmiset ymmärtävät, että heidän omistamansa fyysiset asiat eivät ole heidän elämänsä tärkeimpiä osia.Jos voit ottaa päivän ja todella kiinnittää itsesi keskittymään siihen, mikä on tärkeää, tunnistat todennäköisesti koko sellaisen asian, joka on tärkeämpää kuin fyysisten tavaroiden kerääminen.

Minimalismi on auttanut meitä…

Poistamaan tyytymättömyytemme

Palauttamaan aikamme

Elämään hetkessä

Jatkamaan intohimojamme

Kokemaan todellista vapautta

Luomaan lisää, kuluttamaan vähemmän

Keskittymään terveyteen

Kasvamaan yksilöinä

Hankkitumaan eroon ylimääräisestä tavarasta

Tutustumaan elämäntarkoitukseemme

Sisällyttämällä minimalismiin elämäämme olemme lopulta löytäneet kestävän onnen – ja mitä me kaikki etsimme, eikö totta? Me kaikki haluamme olla onnellisia. Minimalistit etsivät onnea ei asioiden kautta vaan itse elämän kautta; Näin ollen sinun on päätettävä, mikä on tarpeellista ja mikä on tarpeetonta elämässäsi.

Artikkelimme kautta aiomme esittää teille ajatuksia siitä, miten minimalistinen elämäntapa voidaan saavuttaa noudattamatta tiukkoja sääntöjä tai mielivaltaisia ​​sääntöjä. Varoituksen sana: ensimmäisiä askelia ei ole helppo ottaa, mutta matkasi kohti minimalismia on paljon helpompaa – ja palkitsevampaa – mitä pidemmälle etenet. Ensimmäiset vaiheet muuttavat usein radikaaleja muutoksia ajattelussa, toiminnoissa ja tottumuksissa. Mitä sääntöjä sinun on noudatettava, jotta voit tulla minimalistiseksi? Ei asetettuja sääntöjä. Ei ole yhtä tapaa. Minun ehdotukseni elää minimaalisesti ei ole se, mitä joku muu suosittelisi, eikä se, miten elät minimalistista elämääsi. Jos haluat elää yksinkertaisesti ilman liikaa tarpeetonta omaisuutta, häiriötekijöitä, sotkua tai tuhlausta, haluat elää herkästi, velattomasti, kestävästi ja luonnollisesti.

Mikä on minimalismi?

Jaa tämä:

Facebook Twitter Google Plus Pinterest

Uusimmat Uutiset

ARKHIMEDEEN VALAN KRIIKKIÄ